Ontwikkeling van websites
Internet advies

"Een website moet gevonden worden door top posities in zoekmachines"
DR Webdesign >Doelstellingen 

Onze doelstellingen

Ontwikkeling van goedkope websites voor zelfstandig ondernemers en KMO

Aanwezigheid op internet is een nieuwe vorm van marketing. Ook KMO's en zelfstandig ondernemers hebben dit begrepen. Zij wensen hun produkten en diensten in de kijker te zetten.
Velen worden echter afgeschrikt door de kosten die een website met zich meebrengt.
Begrijpelijk, want bij het surfen op internet en vanuit eigen beroepservaring merkten wij welke woekerprijzen gehanteerd worden en hoe sommige website ontwikkelaars u diensten aanbevelen die u helemaal niet nodig hebt.

Zelfstandig ondernemers en KMO's zijn in de eerste plaats managers. Zij hebben geen tijd om zelf een website te ontwikkelen.
Wij nemen die taak van u over. U kan op ons beroep doen voor de ontwikkeling van een betaalbare, goedkope website. Zo wordt internet ook voor u toegankelijk als een medium om te adverteren en met een duidelijke meerwaarde voor uw zaak.

De ontwikkeling van uw website moet een rendabele investering zijn.

Ontwikkeling van persoonlijke websites

Bij ons gebeurt de ontwikkeling van uw website in functie van uw onderneming
Wij maken websites die beantwoorden aan uw behoeften en doelstellingen.
Dit is belangrijker dan het samenstellen van kleuren, blinkende knoppen, toeters en bellen.
Jawel, bij de ontwikkeling van websites houden we rekening met de kleuren van uw zaak, uw logo en uw voorkeuren, doch dit komt bij ons pas op de laatste plaats.
Bovendien krijgt u van ons ook altijd de volledige broncode van uw website. Uw site wordt zodoende volledig UW eigendom en u hebt de mogelijkheid om zelf wijzigingen aan te brengen !

Uw website kan mee groeien met uw zaak.

Aanwezigheid op internet die gezien wordt door top posities in zoekmachines

Het aanbod van websites op internet is enorm.
Uw investering mag niet verloren gaan in de grote massa. Wanneer men surft, dan is de kans heel groot dat er duizenden pagina's bestaan die handelen over uw produkt of uw dienst. Zoekmachines zijn er om al die informatie te indexeren en bieden de verschillende pagina's aan in een welbepaalde volgorde.
U hebt er niks aan als uw website zich ergens middenin die massa bevindt.
Hoe hoger uw positie in zoekindexen, des te meer bezoekers en potentiële klanten u op uw site zal krijgen.
We kennen de geheimen van zoekmachines en houden hen indachtig tijdens de ontwikkeling van uw website zodanig dat elke pagina alle kans krijgt om vooraan te staan.
Hebt u reeds geïnvesteerd in de ontwikkeling van een website maar wordt die -zoals zovelen- niet of nauwelijks gevonden in zoekmachines, dan hebben wij de ambitie om uw website naar top posities te brengen. Wij engageren ons zowel tot het geven van advies als voor het uitvoeren van de effectieve zoekmachine optimalisatie.

We behalen voor elke website top posities in zoekmachines.

Gevonden worden in zoekmachines
100% Spamfree Advies : Behoedt u voor webdesigners en website promotors die nummer 1 posities garanderen op internet.
Om top posities te behalen en aldus gevonden te worden in zoekmachines, worden immers vaak technieken gehanteerd om zoekmachines te misleiden. Dit noemt men "spam". Top posities zijn dan vaak van héél korte duur en dergelijke praktijken kunnen leiden tot het volledig schrappen van uw website uit de indexen.
 
Zowel bij de ontwikkeling van websites als bij onze website promotie en zoekmachine optimalisatie diensten, garanderen wij het gebruik van 100% spamvrije technieken !
Top posities kunnen we aldus niet garanderen, maar wel de hoogst mogelijke positie naargelang de inhoud en populariteit van uw website.

Inhoud van website primeert op de verpakking

Een website heeft een doel.
Onze websites richten zich op uw doelstellingen en we ontwerpen voor uw bezoekers.
Uw website is het medium bij uitstek om uw zaak, produkten en diensten in de kijker te zetten. Hij moet duidelijk maken wie u bent, welke produkten en diensten u aanbiedt, hoeveel deze kosten en waarom u beter bent dan de concurrentie.
Het in detail beantwoorden van deze vragen, biedt vertrouwen aan uw klanten. Verberg u niet achter nietszeggende foto's en overdonder uw bezoekers niet met een website in 3 of meer kolommen waar nauwelijks iemand zijn weg in vindt.
Ook de internet zoekmachines weten trouwens een goede inhoud te waarderen.

Geven van eerlijk internet advies

Wij adviseren u enkel wat u werkelijk nodig hebt.
Nooit zullen wij u webruimte, website promotie campagnes of wat dan ook aanbieden als u dit niet nodig hebt.
Overweegt u de aanschaf of van een website, wilt u uw bestaande website promoten of bent u momenteel reeds bezig met een internet project, maar twijfelt u of u de juiste keuzes hebt gemaakt om uw project te doen slagen, aarzel dan niet om tijdig advies in te winnen.

Wij bieden u enkel aan wat u nodig hebt !

 

Home | Webdesign | Hosting | Zoekmachine optimalisatie | Website promotie| Startpagina overzicht

©2010 Danny Rotsaert Webdesign
Beernem, Belgie