Website Hosting
Domein registratie


Professionele en goedkope unix hosting
DR Webdesign >Website hosting 

Website hosting en domein registratie

Goedkope Website hosting

Wij bieden uiterst professionele en goedkope website hosting, ongeacht of we instaan voor het ontwerp van uw website.
In tegenstelling tot vele anderen, staat website hosting bij ons los van domein registratie. We kunnen u beide dus zowel apart als tesamen aanbieden.
Liet u reeds vroeger uw domein naam reserveren, dan kan u dus nog steeds bij ons terecht voor de hosting van uw website.
op de prijzen pagina zult u verschillende hosting paketten aantreffen. Weet u niet precies welk type website hosting u nodig hebt, vertel ons dan over uw website, de gebruikte talen (HTML,PHP,ASP...) en eventuele databanken en we bieden u vervolgens eerlijk advies zodat u de juiste keuze kunt maken.

website hosting Afhankelijk van uw behoeften kiest u de gepaste hosting :
  • webruimte gaande van 10MB tot 200MB
  • data transfer van 500MB tot 5000MB
  • 5 tot onbeperkt aantal POP3 email accounts
U kan zelf uw Email adressen aanmaken onder uw domein naam en Email forwarding en auto responders kunnen ingesteld worden.
Wie zich vaak buitenshuis bevindt, zal de webmail support zeker waarderen.
Met de Webalizer statistieken weet u perfect hoeveel bezoekers op uw website komen en waar die vandaan komen.

Voor website hosting werken we uitsluitend met servers in BelgiŽ. Dit is uiterst belangrijk voor optimale vindbaarheid van uw site op Google Belgie.
Wist u dat een .com site met hosting op een locatie buiten Belgie nooit voorkomt in zoekresultaten van google.be (met selectie "Pagina's uit België") ?

prijzen webhosting

Hosting van een website in Belgie ? Geen probleem, wij zijn uw partner !

Hebt u een .com site en richt u zich op een Nederlands publiek dan is een hosting op servers in Nederland aanbevolen. We geven onze klanten gratis advies bij de keuze van de best geschikte provider.

Domein registratie

Allicht kreeg u van uw ISP (Internet Service Provider) eigen webruimte ter beschikking met een lange domein naam die bovendien niks zegt over uw zaak.
Vaak gelden ook specifieke regels voor de webruimte. Een website met commerciŽle inhoud wordt meestal niet toegestaan, net als het gebruik van eigen scripts, PHP, Perl enz...
Een eigen domein naam is professioneel, biedt vertrouwen aan uw klanten en garandeert dat verder niemand met uw naam gaat lopen.
U kan op ons beroep doen voor registratie van uw eigen domein, al of niet gekoppeld aan een website hosting pakket.

Advies bij de keuze van uw domein naam
  • Uw domein naam is bij voorkeur makkelijk te onthouden.
  • Domein registratie van meerdere namen kan soms interessant zijn. Zorg er in dat geval altijd voor dat de hosting van uw website slechts op 1 ip-adres gebeurt. Zoniet komt u gegarandeerd in de problemen bij de opname van uw website in zoekmachines.
  • koppeltekens (-) in een domein naam zijn altijd zichtbaar. Underscores (_) in een domein naam, zien er in linkteksten uit als een spatie, wat verwarrend kan zijn voor de bezoekers aan uw website.

We geven u graag gratis en vrijblijvend advies bij de keuze van uw domein naam en het type hosting dat bij uw website past !

prijzen domein registratie

 
Home | Webdesign | Hosting | Zoekmachine optimalisatie | Website promotie| Startpagina overzicht

©2010 Danny Rotsaert Webdesign
Beernem, Belgie