SEO Garantie

DR Webdesign >Zoekmachine optimalisatie (SEO) >SEO Garantie

Topposities in zoekmachines en SEO garantie

Eigenlijk had ik hier net zo goed een artikel kunnen schrijven waarom Google de grootste en belangrijkste zoekmachine is geworden.
Google streeft er immers naar om altijd de meest relevante resultaten te tonen voor elke zoekopdracht. De sortering van deze zoekresultaten gebeurt uitsluitend aan de hand van een algoritme en pagerank.
Om de kwaliteit van de resultaten te garanderen, laat Google geen betaald aanmelden toe en advertenties via het "Adwords" programma (pay per click) worden gescheiden weergegeven.
De Google richtlijnen voor webmasters zijn alvast héél duidelijk :

NIEMAND KAN EEN #1 POSITIE GARANDEREN !

Bij andere zoekmachines kan men betalen voor aanmelding, doch dit biedt ook geen garantie voor topposities. PFI (paid for inclusion) verzekert u enkel van opname in de indexen.
Enkel indien men gebruikt maakt van PPC (pay per click) kan men een betere positie kopen. U betaalt ! En wanneer een concurrent u van de eerste plaats verdrijft, dan betaalt u gewoon meer.
Onze zoekmachine optimalisatie dienst is géén voorstander van deze dure en -meestal omwille van budgetten- tijdelijke campagnes en zal dit enkel aanraden indien uw website helemaal niet optimaliseerbaar is.

Zoekmachine posities worden bepaald door algoritmes en links vanaf andere websites
 
Algoritmes en 'on-the-page' factoren

Google's algoritme voor het sorteren van paginas in de zoekresultaten bevat méér dan 100 parameters.
Andere volwaardige zoekmachines gebruiken eveneens zogenaamde 'on-the-page' factoren om de ranking te bepalen aan de hand van de inhoud van web paginas.
De zoekmachines gaan evenwel niet verder dan het geven van enkele algemene richtlijnen over het gebruik van misleidende technieken (spam) die men moet vermijden, en een paar algemene zaken waarop men kan letten.
Verder is het belangrijk te weten dat elke zoekmachine een eigen en dus ander algoritme gebruikt. Deze algoritmes worden regelmatig gewijzigd, -soms minimaal, soms grondig- om blijvend een hoge graad van relevantie te garanderen.
Wijzigingen in het algoritme doen de positie van uw paginas wijzigen.
SEO is geen wiskundige wetenschap, er zijn geen axiomas en stellingen. Voor het behalen van topposities in zoekmachines moeten we ervaringsgericht werken. Door het bestuderen van de positie van bestaande websites, kunnen we gelukkig veel leren en ook goede resultaten behalen, maar echte garanties geven ? Neen, dat kan niemand.

Links en off-page factoren

Naast de 'on-the-page' factoren zijn ook off-page factoren, zoals links vanaf andere websites, bepalend voor een al dan niet hoge positie in zoekmachines. Als de waarde van een website wiskundig kan gemeten worden, dan is het misschien door het aantal links naar een pagina. Hoe méér links naar een pagina, hoe belangrijker deze pagina wordt. Hoe waardevoller de pagina die naar een website doorverwijst, des te waardevoller de link.
Google hanteert deze technology in pagerankTM. Maar welke waarde precies wordt toegekend aan een link is evenwel moeilijk te achterhalen.
Wel is het zo dat 'oudere websites' meestal méér inkomende links hebben en dus ook vaak een hogere pagerank.
Voor een nieuwe website is het niet evident om op korte termijn eenzelfde waarde te verkrijgen.

SEO technieken : gevonden worden in zoekmachines
 
Onetisch seo, spam en tricks : zoekmachine promotie die uw website kan schaden
 
Het belang van goeie trefwoorden
 
Aanmelden : Hoe zoekmachines uw website vinden
 

CONCLUSIE : Enkel de zoekmachine zelf bepaalt de positie van websites !


Welke garantie kan SEO geven ?

garantie op topposities in zoekmachines PAS OP als men u een positie op de eerste pagina van zoekmachines garandeert. Sommige seo bedrijven geloven terecht in hun kunnen en bieden een "niet tevreden, geld terug" garantie. Helaas gebruikt men echter vaak onetische technieken die uw website kunnen schaden. Wat op het eerste zicht een uitstekend resultaat lijkt, kan op termijn ernstige gevolgen hebben voor uw website. Lees aandachtig de kleine letters bij een "niet tevreden, geld terug" garantie. Let ook op de termijn wanneer uw garantie verstrijkt !
 
Laat het ook duidelijk zijn dat het makkelijker is om topposities of zelfs #1 posities te behalen voor zoektermen en combinaties van woorden die zelden of nooit voorkomen.
Op deze pagina leert u alles over goede trefwoorden.

Onze SEO Garantie
Onze zoekmachine optimalisatie dienst garandeert u steeds :
  • 100% inzet voor u en uw paginas
  • indexeerbaarheid in de belangrijkste zoekmachines en betere vindbaarheid
  • méér bezoekers en gerichte bezoekers op uw website
  • onze spamvrije SEO technieken bieden lange termijn resultaten

Onze basis optimalisatie
is een éénmalige optimalisatie die zich richt op alle on-the-page factoren.
Zelfs al halen we niet de eerste, tweede of derde pagina in zoekresultaten, dan nog zal uw investering rederen.
Dit is een algemene opwaardering van uw website en is bijgevolg steeds faktureerbaar.
Standaard voorzien we evenwel in een evaluatie, 2 maanden na aanmelding bij de zoekmachines. Indien u ontevreden bent over de resulaten, of wanneer wij zelf merken dat het nog beter kan, dan doen we al wat kan om uw positie alsnog te verbeteren !

Onze Gold optimalisatie
is een basis optimalisatie (steeds faktureerbaar) gevolgd door een continue optimalisatie die zich zowel richt op de on-the-page en de off-page factoren.
Daardoor durven we u een uitgebreide garantie geven :
Wij garanderen topposities in zoekmachines (waaronder google) !
Halen wij deze topposities niet, dan hoeft verder niks te betalen.

 
 
Home | Webdesign | Hosting | Zoekmachine optimalisatie | Website promotie| Startpagina overzicht

©2010 Danny Rotsaert Webdesign
Beernem, Belgie